Bedrijven-index
T.A.B. B.V.

Bedrijfsnaam

T.A.B. B.V.

Adres

Bonnetstraat 9
6718 XN EDE

Telefoon

0318-848054

Email

info@totaalaanpakbrandveiligheid.nl

Website

T.A.B. bestaat uit een goed gekwalificeerd team van adviseurs en monteurs. Als adviesbureau brandveiligheid dragen wij zorg op het gebied van advisering, vergunningen en uitvoering. Ook verzorgen wij het onderhoud en beheer. Kortom, bij ons profiteert u van korte lijnen. Als adviesbureau brandveiligheid werken wij bij de uitvoering – zoals het correct afwerken van brandwerende doorvoeringen en het plaatsen van brandkleppen – alleen met E.N. en ISO goedgekeurde werkwijzen en materialen.

Wilt u de risico’s voor brand in uw pand zo klein mogelijk maken? Kies dan voor Totaal Aanpak Brandveiligheid (T.A.B.), deskundig op het gebied van bouwkundige brandpreventie. Brand in uw pand kan een enorme schade aanrichten. Zowel materiële schade als persoonlijk. Ook moeten bedrijfsactiviteiten vaak langere tijd of zelfs definitief gestaakt worden. Iets wat u ten alle tijde wil voorkomen.

Advies op maat voor uw bedrijf
Wij bieden u de oplossing om uw pand zo brandveilig mogelijk te maken. Alle veiligheidsrisico’s brengen wij voor u in kaart en vanuit een gedegen plan adviseren wij u over het aanpakken van deze risico’s.

 
Kaart