Bedrijven-index
JANSEN BEWINDVOERING

Bedrijfsnaam

JANSEN BEWINDVOERING

Adres

Meander 151 - 8520
6825 MB ARNHEM

Telefoon

026-8446742

Email

info@jansenbewindvoering.nl

Website

Beschermingsbewind Arnhem
Vindt u het lastig om uw rekeningen tijdig te betalen en uw inkomen te beheren? Heeft u schulden? Of bevindt u zich momenteel in financiële problemen? Wanneer u zich hierin herkent is het verstandig om de hulp in te schakelen van een expert. Iemand die écht weet wat u nodig heeft en wat u moet doen. Vooral wanneer u te maken heeft met deurwaarders en aanmaningen.

Belangrijk om te weten is dat er altijd ruimte is voor verbetering. Echter moet u daar wel zelf voor open staan en de juiste hulp hebben. Jansen Bewindvoering staat voor u klaar. Beschermingsbewind in Arnhem? Wij vertellen u er meer over.

Waarom beschermingsbewind in Arnhem?
Indien u te maken heeft met financiële problemen, is het mogelijk om uw inkomsten te laten beheren of u zelf onder beschermingsbewind te laten stellen. Beiden zijn bedoeld voor mensen die niet in staat zijn om zelfstandig hun inkomsten te beheren en bieden hulp voor mensen met financiële problemen.

Wij, Jansen Bewindvoering, hebben jarenlang ervaring. We kunnen u dus zeker verder helpen en adviseren. Zo bieden we budgetbeheer en bewindvoering in o.a. Arnhem, Ede, Nijmegen, Wageningen, Doetinchem, Elst, Nijmegen en Apeldoorn.

Heb je problematische schulden?
Rekeningen die zich opstapelen. Een zoveelste brief van de deurwaarder. Post niet meer durven openen. Herken jij je hier in?

Jansen Bewindvoering is gespecialiseerd in problematische schulden.

Jansen Bewindvoering is een jonge organisatie gespecialiseerd in problematische schulden. De oprichtster Barbara Jansen heeft jarenlange ervaring als gerechtsdeurwaarder. Deze ervaring komt in de dagelijkse werkzaamheden van een bewindvoerder goed van pas.

 
Kaart